За нас

  Апарт “Панорама“ е разположен в идеалният център на гр. Ямбол, на  брега на река „Тунджа” на последният 12-ти етаж на едноименния хотел Тунжда и е с прекрасна гледка и отлична панорама към целия град и красивия парк,благодарение на изгледа от всички страни.

Хотелската част на етаж „Панорама“ разполага с 16 основни легла:

4 луксозни апартамента, оборудвани с напълно обзаведени кухни, климатик, хладилник, санитарен възел, интернет, мека мебел и смарт телевизори с цифрова телевизия и DVD.

Единия от апартаментите е три стаен с две спални помещения със отделни санитарни възли, единият от които е с душ кабина с масажен панел и други екстри, кухня и отделна трапезария.

 

VIP апартамент оборудван с напълно обзаведена кухня с трапезария, климатик,хладилник, санитарен възел с вана, мека мебел,интернет,смарт телевизор с цифрова телевизия и DVD.

3 стаи с климатик, санитарен възел, минибар, интернет и смарт телевизори с цифрова телевизия.

2 Всички апартаменти и стаи в Апарт-хотел Панорама са луксозни и единствени по  рода си, обзаведени със собствен и неповторим интериор и дизайн.

 Хотелът е предвиден и за гости които остават по-дългосрочно в града ни, както  и за тези от бизнеса.За тях съответно са предвидени и нашите преференциални  цени по договаряне.

 На разположение на гостите на града са магазини, административни сгради,  ресторанти, заведения за бързо хранене, както и красивият център на града, на  който се намира и хотела.

 Нашата цел е да направим вашият престой в гр. Ямбол едно незабравимо  преживяване.Заповядайте и се насладете от високо на идеалната панорама, както на града и околностите му, така и на нашият великолепен парк, който е единствен по рода си в България и се намира на остров заобиколен от река ”Тунджа”.